Kompleti i arit që Sara Hoxha e dashuron

Sara Hoxha është partnerja e Ledri Vules, bukuroshja që rrëmbej zemren e një prej reperëve më të pëlqyer.

Sara, tashmë është nënë e një vajze të quajtur Poem Blu, që është pika e saj e dobët.

E gjjthë familja kanë rënë kokë e këmbë në dashuri me Poemen, e cila vërehet qartë që e ka ndryshuar dukshëm jetën e çiftit dhe tërë familjes.

Sara, edhe pse është bërë nënë duket mjaftë moderne dhe bashkëkohore.

Ajo, nuk ndryshon për asgjë.

Ama, ari i pëlqen, e sidomos ky komplet që e mbanë, e që është i shtrenjtë, por edhe i kohës.