Konkurrenti i Për’Puthen bën deklaratën befasuese për Borën dhe Triksën

Bashkimi ka realizuar një intërvistë të shkurtër me ndjekësit.

Ai nuk iu ka shpëtuar pyetjeve mbi emrat dhe ngjarjet më të zhurmshme të momentit.

Një pjesë e tyre mendojnëse ai do të përshtatej vetëm më Borën për njohje.

Bashkimi e ka mohuar një gjë të tillë duke thënë, më besoni që jo.

Për sa i përket Triksës ai ka thënë se është më e drejtë seç duhet.

Por kë mbështet në të vërtetë ish konkurrenti Donaldin-Triksën apo Donaldin-Borën.

Bashkimi ka preferuar të mos zgjedhë mes tyre duke thënë asnjërin.

Shiko foton: