Korab Shaqiri, profesori më joshës me syze

Këndon që në moshë fare të re dhe kënga që e futi fuqishëm në tregun muzikor shqiptar është “Banesa e vogël”.

Fjala është për këngëtarin e mirënjohur Korab Shaqiri, i cili gjatë karireres së tij muzikore ka prezantuar shumë këngë hite.

Korab Shaqiri është doktor në fushën e muzikës dhe prej vitësh punon si profesor, madje mjaftë i dëshmuar.

Korabi, që është edhe bashkëshort e baba, po duket edhe profesori më joshës. Ai, po investon mjaftë edhe në linjat e tij. /Kosovarja/