Për shumë këngëtar është sezoni i nxehtë i mbrëmjeve muzikore, por ka dhe nga ata që këto ditë vape i ndajnë për pushime me familjarët e tyre, shkruan “InfoKosova”.

Njëri ndër ta është edhe Korabi i cili po pushon me djalin dhe bashkëshorten në një vend të bukur dhe të qetë.

Por ajo që e ka lënë të hutuar dhe pa koment është pjesa e ushqimit ku në një pjesë të saj ka parë që ofrohet edhe ky lloj specialiteti.

Mish i pjekur zhabe kështu e ka shkruar Korabi por që edhe shihet qartë forma e bretkoces e cila vërtetë është e pjekur mirë./InfoKosova/