Koronavirusi, lajm i keq për meshkujt me mjekër të theksuar

A ndikon mjekra në mbrojtje të koronavirusit?

Kur bëhet fjalë për sigurinë kundër koronavirusit, Qendra e Kontrollit të Sëmundjeve në Shtete e Bashkuara ka disa sugjerime sa i përket mjekrës, raporton “7news”.

Stili i mbajtjes së mustaqeve dhe mjekrës së gjatë nuk rekomandohet sepse nuk janë të përshtatshme nëse përdorim maska.

Maskat janë duke u përdorur në gjithë botën, që të mbrohen nga koronavirusi, që ka arritur më shumë se 5.2 milion raste në gjithë botën.

Respiratori mbulon së paku hundën, dhe ju mbron nga infeksionet.

Pa marrë parasysh stilit të mjekrës, mjekra nuk duhet të kalojë jashtë maskës, në mënyrë që të mos ekspozohet nga infeksionet e jashtme.