Koronavirusi në Itali: Burri infekton bashkëshorten shtatzënë

Koronavirusi po bën kërdinë dhe numri i të vdekurve në Kinë ka arritur mbi 2200 dhe 75 000 të infektuar.

Një tjetër shtet i cili është prekur, është Italia.

Mediat italiane kanë bërë të ditur se 6 persona janë prekur nga Koronavirusi.

Një 38 vjeçar italian është infektuar pasi në fillim të shkurtit kishte takuar një mik që sapo ishte kthyer nga Kina.

Fatkeqësisht edhe bashkëshortja e tij, e cila është në muajin e tetë të shtatzënisë, ka rezultuar e infektuar.

Po ashtu dhe një i njohur i tyre dhe tre persona të tjerë.

Burimi: “Yahoo.news”