Kosovarëve nuk ua ndien për virusin, vazhdojnë me dasma në kohë pandemie

Ahengjet nuk po ndalen as në kohë pandemie.

Në raportin e Policisë së Kosovës bëhet e ditur për disa arres.time për shkak të shtënave me ar.më në ahengje.

Në raportin 24 orësh, bëhet e ditur se Bresje të Fushë Kosovës, të dielën Njësitet policore kanë konfiskuar një pisto.letë me të cilën i dys.huari kishte shtënë në një aheng familjar.

Në vendin e ngjarjes janë gjetur dhe sekue.struar edhe gjashtë gëzhoja të fishekëve.

I dys.huari pas intervistimit në konsultim me prokurorin është liruar në procedurë të rregullt.

Ras ti tjetër ka ndodhur në Leban të Prishtinës, të dielën në ora 17:30.

“Raportohet se në një aheng familjar ka pasur të shtëna me ar.më zjar.ri, njësitë policore kanë sekue.struar 5 gëzhoja, 3 fishekë dhe një ar.më gjysmë automatike”, thuhet në raport.

Policia po ashtu ka shoqëruar të dys.huarin mashkull kosovar në stacionin policor, i cili pas intervistimit me urdhër të prokurorit të shtetit lirohet në procedurë të rregullt.

Edhe një ras t tjetër ka ndodhur në rrugën “Ali Kelmendi” në Prishtinë, të dielën në ora 14:30.

“Pas pranimit të informatës për të shtëna ar.mësh, njësitë policore nga i dys.huari mashkull kosovar kanë konfiskuar një pistoletë me të cilën i dys.huari kishte shtënë në një aheng familjar”, thuhet në raport.

Në vendin e ngjarjes janë gjetur dhe sekue.struar edhe katër gëzhoja të fishekëve.

I dys.huari pas intervistimit në konsultim me prokurorin është liruar në procedurë të rregullt.