Krejt çka dihet deri tash për tragjedinë në Lipjan, foto nga vendi i ngjarjes

Një person ka ndërruar jetë derisa pesë të tjerë janë pla.gosur në një për leshje me ar.më zjar.ri që ka ndodhur sot në fshatin Hallaq të Lipjanit.

T7 është duke qëndruar në vend të ngjarjes, derisa, bëhet e ditur se momentalisht rruga ku ka ndodhur përl eshja me ar.më zjar.ri është e bllokuar.

Gjithashtu, T7 rapor.ton se bëhet fjalë për dy familje që janë fqinj mes vete mes të cilëve ka ndodhur pla.gosja me ar.më.

Ngjarja që ka ndodhur rreth orës 07:00 të mëngjesit sipas informacioneve të para ka nisur në një kombi fillimisht si përl eshje.

Bëhet e ditur se dy familjet vijnë nga fshati Ribar i Madh.

Detaje për rastin kanë dhënë Policia e Kosovës.

Zëdhënësja e policisë në rajonin e Prishtinës, Florie Ahmeti ka thënë për Express se policia e ka marrë informacionin sot rreth orës 07:00.

Sot rreth orës 07:00, policia ka marrë informacionin për një pla.gosje me ar.me zjar.ri në fshatin Hallaq i madh të Lipjanit.

Menjëherë pas marrjes së këtij informacioni në vendin e ngjarjes kanë dalë të gjitha njësitet e nevojshme policore, të mbështetura edhe nga njësiti rajonal për hetimin e kri.meve si dhe njësitë e tjera për ekza.minim të vendngjarjes”, tha Ahmeti.

“Bazuar në të dhënat fillestare në këtë vend janë pla.gosur 6 persona, prej tyre një mashkull , shtetas i Republikës se Kosovës, i cili nuk mundur tu përballoj plagëve të mara nga ar.ma e zjar.rit ka ndërruar jetë.

Vde.kjen e vi.ktimës e ka konstatuar ekipi mjekësor në QKUK.

Aktualisht hetuesit policor janë duke punuar për të sqaruar të gjitha rrethanat që lidhen me rastin”, tha Ahmeti.

Forca të shtuara të policisë së Kosovës ndërkaq momentalisht gjenden para emergjencës së QKUK’së, aty ku po trajtohen të pla.gosurit./GazetaExpress/