Krejt ndryshe, kështu dukej Dj Pm para se të mbjellte flokët

Dj Pm ka marr vëmendje mediatike me t’u futur në ‘BBV’.

Me kalimin e viteve, vërehet ndryshimi i tij në pamje, saktësisht tek flokët e tij.

Si shumica e fytyrave publike edhe Pm ka vendosur t’i mbjell flokët, duke bërë kështu një ndryshim goxha të madh në pamje.

Më poshtë foto e para dy viteve dhe një foto e tashme./Indeksonline/