Krusita në bashkëpunim me MC Kreshën dhe Lyrical Son

Këngëtarja e cila në një kohë të shkurtër u kthye shumë e dashur për publikun, Krusita pas një kohe pushimi në muzikë do të vijë me një super hit.

Bukuroshja nuk do të vije e vetme por në një bashkëpunim me dy prej reperave më të dëgjuar, MC Kresha & Lyrical Son.

Kënga pritet të publikohet së shpejti.