Kryeministri Hoti jep lajmin e madh për bashkëatdhetarët që po vijnë në Kosovë

Kryeministri, Avdullah Hoti, u ka uruar mirëseardhjen bashkëatdhetarëve dhe ka konfir.muar se kanë arritur marrëveshje me Kartonin e Gjelbër.

Hoti ka bërë të ditur se Qeveria e Kosovës ka marrë përsipër mbulimin e plotë të primit të sigurimit kufitar për palët që janë subjekt i policës kufitare dhe vijnë në Kosovë gjatë vitit 2020.

Njoftimi i plotë i Hotit:

Mirë ardhshi bashkatdhetarë! ❤️

Kemi arritur marrëveshjen për Kartonin e Gjelbër!

Qeveria e Kosovës ka marrë përsipër mbulimin e plotë të primit të sigurimit kufitar për palët që janë subjekt i policës kufitare dhe vijnë në Kosovë gjatë vitit 2020!

https://www.facebook.com/avdullah.hoti/posts/3498500616877934