Kryeministri Kurti: Mos u frikësoni, do ta kalojmë këtë së bashku!

Kryeministri Albin Kurti, ka shkruar në Twitter se sfidën e koronavirusit do ta kalojmë së bashku.

Ai i ka këshilluar qytetarët që të lajnë duart, të shmangin tubimet dhe të qëndrojnë në shtëpi.

Kurti ka shkruar se me veprimet e ndërmarra deri tani dëshiron që të mbroj qytetarët, sidomos të vjetërit nga virusi.

“Me veprimet tona ne duam të mbrojmë qytetarët tanë, veçanërisht të moshuarit që janë më të rrezikuar nga # koronavirus.

Higjiena duhet të jetë kudo.

Lani duart, shmangni turmat, mos tundni duart, qëndroni në shtëpi, dëgjoni ekspertë dhe mos u frikësoni.

Do ta kalojmë këtë së bashku!”, ka thënë./IndeksOnline/