Kryeministri tregon masat e reja të Qeverisë për mbrojtje nga pandemia

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka njoftuar qytetarët për masat që ka marrë Qeveria për mbrojtje nga koronavirusi.

Hoti në Facebook ka shkruar se me masat e reja që ka marrë qeveria nd alohet pjesëmarrja fizike e qytetarëve në ceremo nitë dhe veprimtaritë fetare, ndalohet veprimtaria e tregjeve pu blike të automjeteve dhe të kafshëve , ndalohen të gjitha tu bimet pu blike, ahengjet familjare private, ndalohen veprimtaritë rekreative, kulturore dhe sportive në mjedise të mbyllura dhe të hapura.

Ai ka bërë të divtur se lejohet që të punojnë vetëm fitneset, pishinat e mbyllura dhe sportet individuale.

https://www.facebook.com/avdullah.hoti/posts/3495515213843141