Ku dhe si po festohet ditëlindja e Naim Abazit?

Naim Abazi është këngëtar dhe autor këngësh mjaft të njohura për publikun shqiptar.

Nëse dikur ishte 100 perqind këngëtar, sot Naim Abazi e kombinon në mënyrën më të mirë të mundshme muzikën dhe shoun, shkruan “Kosovarja”.

Siç e dini, këngëtari prej vitesh është producent dhe prezantues i shou-programit “Odeon”, që  në vete muzikë, humor dhe të ftuar nga fusha të ndryshme.

Naimi, sot ka festuar një vit më shumë në jetën e tij, sigurisht i përmbushur dhe i lumtur për të arriturat në të gjjtha drejtimet.

Naim Abazi nuk ka zgjedhur si shumë të njohur të tjerë ti jep pompozitet ditëlindjes së tij në rrjete sociale.

Gjithsesi, gëzuar dhe urime për një prej njerëzve më origjinal të estrades dhe ekranit shqiptar. /Kosovarja/