Ku po shkon Teuta Krasniqi që është bërë si llokum?

Teuta Krasniqi është aktorja s shumë roleve të sukseshme dhe të njohura nga publiku i gjërë.

Ajo, ja ka dalë që të bëhet një nga emrat më të pëlqyer dhe jo pa arsye.

Ka punuar shumë, duke lënë nga një copë shpirti në secilin projekt, shkruan “Kosovarja”.

Aktorja, ka një jetë të lumtur përkrah të shoqit dhe dy vajzave të saj të dashura, Tara dhe Kaia, shkruan “Kosovarja”.

Aktorja e mirënjohur njihet jo vetëm për talentin, rolet dhe jetën private, por edhe pamjen e jashtme mbreslënëse.

Më të bukur se kaq nuk e keni parë ndonjëherë, apo jo? /Kosovarja/