Kujt i tha Fifi “Të dua” dhe “Shko në finale për mua” para se të dal?

Situatë me emocione të përziera është duke pasur në shtëpinë e famshmve “Big Brother VIP”.

Këngëtarja, Fifi është larguar përfundimisht nga shtëpia.

Para se të dilte, Fifi u përshëndet me të gjithë një nga një.

“Të dua shumë bro” i tha Fifi DJ PM-it.

Ndërsa me Donaldin kishte një bisedë më emocionale.

“Më ke premtuar se do shkojmë në finale”, i tha Donaldi Fifit i emocionuar.

“Shko ti për mua në finale”, ia ktheu Fifi shumë e emocionuar.