Kur djali i Remzies e burri i Gëzimes e qon vetullën n’hava

Hami Hamzaj është djali i madh dhe i vetëm i këngëtares së njohur të muzikës popullore, Remzie Osmani.

Hami, dikur ka qenë fotograf, ndërkaq vitet e fundit e ka lënë pas dore fotografinë, për tu marrë me biznesin familjar.

Jeta private e djalit të Remzies është bërë mjaftë publike, pasi mediat rozë thuajse përditë merren me gruan dhe vajzen e tij.

E, se a i pëlqen apo e iriton kjo gjë Hamin, nuk dihet me saktësi.

Në këtë foto, djali i Remzies e ka ngritur vetullën bukur si lartë.

Mos është si shenjë nervozizmi ndaj gazetarëve dhe portaleve?