Kur është koha ideale për të pirë kafen e mëngjesit?

Studimet për kafen dhe efektet e saj në shëndet janë të panumërta.

Ndikimi i kafes në organizmin e njeriut është marrë shpesh në analiza nga ekspertët dhe jo rrallëherë rezultatet bien ndesh me njëri-tjetrin.

Një pikëpyetje që gjithashtu është vënë shpesh në diskutim është ajo për kohën ideale të kafes.

A është e këshillueshme të jetë kafja gjëja e parë që pijmë në mëngjes?

Studimet për kafen dhe efektet e saj në shëndet janë të panumërta.

Ndikimi i kafes në organizmin e njeriut është marrë shpesh në analiza nga ekspertët dhe jo rrallëherë rezultatet bien ndesh me njëri-tjetrin.

Një pikëpyetje që gjithashtu është vënë shpesh në diskutim është ajo për kohën ideale të kafes.

A është e këshillueshme të jetë kafja gjëja e parë që pijmë në mëngjes?