Kur prindi merr një vendim si ky: Vajzës i vendos emrin “Vetëvendosje”

Zakonisht jemi mësuar të dëgjojmë që kosovarët t’i pagëzojnë fëmijët e tyre me emra të personaliteteve të ndryshme të cilat kontribuan shumë për vendin.

Edhe emra të shumë qyteteve shqiptare i kanë vendosur, ndërsa asnjëherë nuk ka ardhur në mendje ti vendoset foshnjës emir i një partie politike.

Një qytetar ka marrë një vendim shumë të madh dhe vajzës i ka vendosur emrin e partisë politike ‘Vetëvendosje’ parti kjo që ai i beson më shumë.

Vetëvendosje Peposhi tashmë ka mbushur 3 vjeç dhe jeton në Belgjikë./InfoKosova/