Kur Sinan Vllasaliu i fryen buzët

Është bërë si zakon tek femrat që në çdo foto ti fryejnë buzët, madje këtë gjë e bëjnë edhe ato që i kanë buzët e plota e mishtore.

“Duck face” padyshim se është parë mes femrash, e madje e bëjnë edhe disa meshkuj.

Ndërkohë që thuajse të gjitha këngëtaret, modelet, influenceret dhe femrat e thjeshta kanë me dhjetra foto me buzët e fryera, edhe Sinan Vllasaliu ka vendosur ta bëjë një të tillë.

Këngëtari i dhjetra hiteve, një nga më të pëlqyerit e gjinisë së bukur, në këtë foto shihet me buzët e fryera.

Sinan Vllasaliu mbetët zotëriu i skenës muzikore shqiptare. /Kosovarja/