Kur të shikoni si i shkruan tekstet Ylli Limani do shkriheni!

Ylli Limani është këngëtari nga Kosova që me muzikën dhe tekstet ka marrë zemrat tona dhe të mamave tona.

Numëron shumë hite dhe bashkëpunime të suksesshme dhe autor i disa këngëve shumë të mira në treg.

Duke marrë parasysh se Ylli i këndon më së shumti dashurisë,gjithmonë kemi menduar “Kush ja thyen zemrën Yllit?” ose “Pale sa i mërzitur ka qënë kur e ka shkruar këtë tekst”.

Në TikTok po bën xhiro një video e tij ku tregon si i shkruan ai në të vërtetë dhe na besoni…Nuk ka asnjë zemër të thyer aty!

Shiko videon: