Kur Xheri ishte e re dhe vishte “miniq”

A mund ta imagjinoni sot Xheraldina Vulën-Xherin me fustan të shkurtër?

Xheri ndër vite ka shtuar kilogramë dhe gjithashtu i ka bërë disa vite, andaj veshjet e shkurtëra janë të paimagjinueshme për të.

E, megjjthatë, Xheri dikur paska veshur fustan të shkurtër, e kjo u ilustrua përmes një foto të publikuar nga “Prive”.

Nëna e Ledri Vulës, prezantuesja e “Diçka po zihet”, paska qenë moderne edhe në të shkuarën dhe jo rastësisht, pasi ajo rrjedh nga një familje e shkolluar dhe edhe vetë është e ngritur në të gjjtha aspektet.