Kurti dhe Haradinaj lënë pas inatet, shihen nën shoqërinë e njëri-tjetrit

Kryeministri Albin Kurti dhe ish-kryeministri Ramush Haradinaj me sa duket i kanë relaksuar sot gjatë ditës paksa raportet.

Të dy këta janë parë në shoqërimin e njëri tjetrin, në shënimin e Ditës Kombëtare të Bullgarisë, që po mbahet tani.

Së fundmi, Kurti dhe Haradinaj këta kanë pasur përplasje mes vete, sidomos pas paralajmërimit për heqje të taksës për produktet serbe dhe boshnjake.