Kurti ka dy falënderime publike, Osmanin e quan të jashtëzakonshme

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, ka bërë dy falënderime lidhur me seancën e mbrëmshme kur u votua Buxheti i Kosovës.

Njëri nga falenderimet e tij kishte të bënte me qëndrimin e deputetëve mbrëmë për mbi 10 orë për ta miratuar ligjin për buxhetin 2020.

Ndërsa tjetri, për organizimin dhe mbarëvatjen e mbledhjes së djeshmë të jashtëzakonshme nga Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani.

Dy falënderime Qëndrimi i deputetëve për mbi dhjetë orë në Kuvend për ta miratuar ligjin për buxhetin 2020 dëshmoi…

Gepostet von Albin Kurti am Sonntag, 15. März 2020