Kurti: Nesër është dita 102, pastaj 103, 104 …, deri në zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka bërë të ditur vendimet dhe të arriturat e tij gjatë 100 ditëshit të qeverisjes.

Ai me anë të një postimi në rrjeti social Twitter ka thënë se nuk do të ndalen së punuari për kosovarët.

“Me gjithë sfidat me të cilat u përball qeveria jonë e re, ne nuk kemi ndalur dhe nuk do të ndalemi së punuari për qytetarët tanë”.

“Nesër është dita 102, pastaj 103, 104 … Deri në zgjedhjet e ardhshme”, ka shkruar ai në Twitter.