Kusari-Lila: Ndodhi ngjarja politike, historia do të gjykojë ata që e sollën këtë ditë

Deputetja Mimoza Kusari-Lila ka thënë se dje ndodhi m.askarada politike në mes të krizës dhe lu.ftës me pandeminë globale.

Ajo në një postim ka thënë se historia do të gjykojë ata që e sollën këtë ditë.

Postimi i saj:

Mirëmëngjesi Kosova jonë,

Dje ndodhi ma.skarada politike në mes të krizës dhe lu.ftës me pandeminë globale.

Ashtu sikur e prezentova në fjalimin tim dje, sot Kosova u zgjua me lajmin për rrëzimim e Qeverisë në mes të pandemisë, në të gjitha mediat botërore.

Jam e sigurt se historia do të gjykojë ata që e sollën këtë ditë, por gjithashtu kurrë më e sigurt nuk kam qenë se energjia dhe gatishmëria jonë për të vazhduar betejën për Kosovën shtet i zhvilluar dhe shtet i së drejtës nuk ka qenë më e madhe.

Dje ishte vetëm një betejë në numrin e gjatë të tyre që duhet të bëjmë për vendin tonë.

Do të kemi edhe shumë tjera me fitore për Kosovën dhe njerzit e saj.

Të ❤️ Kosovë.