Kush e dërgon Tarën në shkollë, Blero apo Teuta?

Tara Muharremi është vajza e dy personazheve të njohura për publikun shqiptarë, këngëtarit Blero dhe aktores Teuta Krasniqit.

Megjithëse martesa e tyre nuk zgjati, ata kanë krijuar një marëdhënie të mirë mes vete, të ndërtuar me mirëkuptim e respekt.

Të dy kanë krijuar jetën e re dhe janë martuar me personat e zemrës, ndërkohë që lidhja e tyre e përjetshme është Tara, vajza e vetme.

Tara ka trashëguar talentin e të dy prindërve, ndërkohë që mbetët në të ardhmen të shihet orientimi i saj në fushën që i fle në zemër.

Ajo shihet se kalon kohë me të dy prindërit, kurse sot është babai i saj që ka ndarë një imazh të Tarës në veturë.

Ndonëse nëshumicën e rasteve e bën Teuta, duket se sot Blero po e shoqëron atë për në shkollë./Kosovarja/