Kush e ka pa Edonën ndonjëherë në bikini

Pak nga estrada kemi që kanë ditur si të vijnë dhe të marrin zemrat e publikut në mënyrë te denjë dhe ashtu si u ka hije.

Ndër ta është Edona Llalloshi, e cila që nga fillimi i karrierës deri tani nuk është strehuar në ndonjë skandal apo zveshje, siç po ndodhë rëndom me të tjerat.

Ndonëse syri jonë është pranuar që ta shohim gjithmonë kështu, teksa edhe pritjet tona janë për veshje të tilla, këtë herë sikur na zhgënjeu paska kjo pritje.

Kjo pasi që veshja e saj në bikini nuk ishte shumë e zakonshme për ne, dhe ishte pak e papritur për të gjithë, sepse gjithmonë sa herë ka shkuar në ndonjë pushim iu është kursyer këtyre fotografive për ti shpërndarë.

Sido që të jetë nuk është se nuk arsyetohet pasi gjendet në pushime, në vendin ku kërkohet për shfaqje të tilla, por kjo është hera e parë që pushimet e këtij viti e sjellën kështu, nëse e krahasojmë me vitet e tjera.