Kush është vajza që po e shoqëron ministrin beqar të LDK-së?

Besian Mustafa, është Ministër në detyrë i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

Ministri i LDK-së, është parë këto ditë në shoqërinë e një vajze, për të cilën nuk dihet se çfarë raporte ka.

37-vjeçari është parë në shoqërinë e Erolida Januzaj nga Istogu, e cila punon tash e disa vite në Ministrinë e Kulturës, e cila shpesh është parë në shoqëri me ministrin.

Më poshtë mund të shihni foto: