Kushtrimi dhe Learta në çaste intime

Learta dhe Kushtrimii përfliten mjaftë shumë për raportin e mirë bashkëshortorë që ata të dy kanë ndërtuar.

Ata të dy kurrë nuk janë bërë pjesë e mediave rozë qoftë edhe për zënkën më të vogel, ë kjo I bënë që at ate jenë shembull nga të tjerët, shkuan”Kosovarja”.

Së fundmi, Learta ka shpërndarë një fotografi përkrah Kushtrimit, të cilët kaq të afruar nuk I kemi parë kurrë më parë.

Kaq të lumtur dhe të hareshëm janë ata, ku në secilën paraqitje vinë gjithmonë e më pozitiv./Kosovarja/