Kuvendi i PD-së, momenti kur Sali Berisha rrëzohet gjatë daljes në skenë

Delegatët e Partisë Demokratike (PD) sot janë mbledhur në Pallatin e Kongreseve për të marrë pjesë në Kuvendin Kombëtar të PD-së.

​Mirëpo, ish kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha derisa ishte duke ecur drejt foltores për të mbajt një fjalim para delegatëve të tij, u rrëzua.

I menjëhershëm ishte reagimi i truprojave të tij, të cilët e ndihmuan të ngrihet në këmbë.

Dhe sikur nuk ndodhi asgjë, Berisha vazhdoi drejt foltores për t’ju drejtuar delegatëve. /Telegrafi/

Shiko videon: