Ky burrë e ha specin më të djegës në botë pa pirë asgjë

Një burrë është sfiduar nga një miku i vet nëse mund ta hajë një spec tejet djegës dhe të mos pijë asgjë për tre minuta.

Speci “Calorina Reaper Pepper” të cilin e ngrëni ai, është më i rrezikshmi se shumica e specave djegës.

Ndërkohë, në prapaskenë dëgjohen zëra përkrahës për të. Bashkëpunëtorët e i japin kurajë duke i thënë “bëhu i fortë, mos mendo për të”.

E disa e pyesin:

“A është i djegës?”

Atij i kërkohet edhe të shpjegojë atë që po e përjetonte pas ngrënies së specit të djegëset.

Pas një minute, Mike nuk tregon shenja dorëzimi.

Qumështi i ftohtë duket tejet joshës, por Mike vazhdon të jetë i fortë.

Mike, ia del, e fiton bastin.

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/DailyMail/videos/1417628868318029/?t=0