Ky do të jetë orari i ri lëvizjes nga data 28 maj

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Arben Vitia ka prezantuar lehtësimin e mëtejmë të masave.

Gjatë një konference për media ai ka thënë se prej 28 majit do të largohen fashat për kufizim të lëvizjes dhe se lëvizja do të jetë e lirë prej pesë të mëngjesit deri në ora 21:00

“Nder masat lehtësuese, janë ato për fillimin e hapjes se objekteve fetare të cilat hapen nga e enjtja, pra me datën 28 maj.

Nga 28 maj po ashtu do të ndryshoj orari i lëvizjes, pra do të jetë nga ora 5 e mëngjesit deri ne 21 në mbrëmje qytetarët do të lëvizin pa kufizime”, ka thënë Vitia.