Gjarpëri blu korale gjendent në azin jugore ai ka kokë dhe bisht ngjyrë të kuqe dhe trupin me viza blu të ndezur.

Gjarpëri blu korale gjuan krijesa të tjera që lëvizin shpejt, gjarpërinjët helmues për ta ndalur prenë e tijë, ky zvaranik përdor një helm që ia bën viktimës së tijë momentet e fundit të jetës, një tmerr të vërtetë, shkruan InfoKosova.

Në një artikull të botuar në revistën shkencore TOKSINS, shkenctarët e përshkruajnë këtë krijesë unike dhe me helm vdekjkeprues, një helm që shkakton shok masiv tek sistemi psikologjik i prerës së tij./InfoKosova/

Shiko Videon: