Ky është i riu që humbi jetën pas përplasjes në ajër me paragjllajd

Korisha ishte vendi i tragje disë për të riun Fatos Gërxhaliu.

I riu nga Vushtrria u përp.las në ajër me paragllajd me një femër 23 vjeçare.

Gërxhaliu nuk i ka mbije tuar plag.ëve të marra duke ndërruar jetë mbrëmë në QKUK.

Ekipet kujdestare të Komisionit për Heti min e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike (KHAIA) kanë dalë në vendin e ngjarjes bashkërisht me njësitë rajonale të Policisë së Kosovës në Prizren dhe kanë ekzam.inuar provat në terren.

KHAIA do të hap heti me për këtë rast dhe Raporti përfundimtar i cili do të përfshijë rekomandimet do t’i dërgohet Qeverisë dhe Kuvendit të Republikës së Kosovës./Indeksonline/