Ky është mbiemri i vërtetë i të fejuarës së Shpat Kasapi

Asgjë nuk e ka emrin, çka e ka mbiemri, që duhet ta mësoni.

Shpat Kasapi pak muaj më parë bëri të ditur se është në lidhje dhe shpejtë u zbulua edhe identiteti i vajzës që ia kishte pushtuar zemrën.

Tashmë e dimë që gjysma tjetër e këngëtarit shqiptar nga Maqedonia e ka emrin Selvije, ndërkaq mbiemrin Jao.

A keni dëgjuar ndonjëherë mbiemër të tillë shqiptar? Tingëllon pak si japonisht.

Këngëtari i hitit “Axhami”, duket mjaftë i lumtur në krahët e zeshkanes bukuroshe, me të cilen edhe është fejuar. /Kosovarja/