Ky është njoftimi për familjen Bllaca që u shua të martën

Pesë anëtarëve të familjes Bllaca nga Gjilani iu jepet sot lamtumira e fundit.

Familjarët e tyre përmes një njoftimi kanë bërë të ditur se va rr.imi do të bëhet sot në orën 15:00 në va rre.zat e fshatit Cërnicë të Gjilanit.

Familja Bllaca ju njofton se ceremonia e va rrim.it të pesë anëtarëve të familjes Bllaca që ndërruan jetë tragj ikisht bëhet ditën e enjte me Namazin e Ikindisë në ora 15:00 në va rre.zat e fshatit Cernicë. Ju ftojmë të ndajmë dhembjen me familjen Bllaca”, thuhet në njoftim.

Ndryshe, të martën ka ndodhur rasti trag jik në Gjilan, ku dyshohet se policja V.B ka vr ,arë prindërit, dy vëllezërit dhe më pas veten.