Ky është reagimi i Sarës pasi DJ PM e refuzoi në sy të të gjithëve

Mbrëmë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, “Big Brother VIP”, u zhvillua një lojë me debate.

Teksa gjatë debatit në shtëpi arriti një zarf i bardhë, që ishte për një darkë të veçantë e përgatitur për dy banorë.

Banorët vendosen për emrin e Sarës dhe DJ PM, por që ky i fundit e refuzoi i revoltuar.

Edhe pas ftesës nga vetë Sarah, ai përsëri u përgjigj që nuk dëshiron të dal në takim me asnjë prej vajzave.