Ky është vëllai beqar i Ariana Fejzullahut

Ariana Fejzullahu është një nga influenceret më të njohura në Kosovë, që përmes faqes së saj në Instagram tregon stil dhe jo vetëm.

Sigurisht, Ariana ka një impakt mjaft të madh në publik edhe për faktin se është bashkëshortja e Ermal Fejzullahut.

Deri më tani është bërë publike edhe familja e bukuroshes.

Por, a e njihni vëllain e vogël të Arianës?

Ky është Viktor Cakiqi, vëllai i vogël i Arianës së Ermalit, shkruan “Kosovarja”.