Ky është vëllai simpatik i Lules së Medes

Si thuajse të gjitha bashkëshortet e këngëtarëve, edhe Lulja e Medes është bërë mjaft e famshme.

Që në fillim të lidhjes me Meden, Lulja u mediatizua dhe u bë personazh i njohur publik, martesa e bëri edhe më të famshme.

Sot, Lulja numëron mijëra percjelles në Instagram, të cilët janë të interesuar të shohin se çfarë bënë, si duket, etj.

Lulja, na ka prezantuar edhe me anëtarët e familjes së saj, posaqërisht me vëllain Ilirin, të cilin edhe e ka uruar për ditëlindje, shkruan “Kosovarja”.