Ky fustan elegant i Orjola Marashit është kaq lirë

Orjola Marashi kujdeset shumë për paraqitjen e saj të jashtme, ku bie në sy vazhdimisht për kombinimet që bënë.

Mirëpo, disa prej veshjeve të saj nuk qenkan aq të shtrenjta siç mendonim.

Ajo për këtë fustan mori shumë mesazhe, se ku e ka blerë, dhe ajo nuk hezitoi që të tregoj , madje as për çmimin e tij, i cili nuk qenka edhe aq i kushtueshëm.

Për vetëm 35 euro ju mund ta keni në dollapin tuaj këtë fustan kaq të bukur.