Ky ishte emri i vërtetë i modeles Heidi Lushtaku, para se ta ndërronte

Heidi Lushtaku është njëra ndër modelet shqiptare që njihet në botë.

Ajo u bë e njohur në kontinentin aziatik, ku prej afro dy muajsh ia doli të sfidojë tajlandezet me bukurinë e saj ekzotike.

Heidi është e lindur dhe e rritur në Kosovë, më saktë ajo është nga qyteti i Vushtrrisë.

Qysh e vogël u largua nga vendi së bashku me familjen e saj, përpos që në Kosovë la shumë kujtime ajo e la edhe emrin e saj të cilin e kishte pasur sa ishte e vogël.

Sa ishte në Kosovë ajo kishte emrin ‘Hajrie‘.

Sipas disa të afërmve të saj ndërrimi i emrit të modeles ishte për disa arsye familjare.