Siç e kemi parë është këngëtarja më e kërkuar e momentit, çdo javë mban mbrëmje muzikore kudo ku kaa shqiptar, shkruan “InfoKosova”.

Kida lirisht mund të them se është edhe një fashioniste e flakët, sjell trendet, ndryshimet e fundit të modës.

E kujdesëshme në çdo detaj të pamjes, si në përditshmëri ashtu edhe nëpër videoklipe, që në sexilën paraqitje sheh diçka më ekstra se në tjetrin.

Një staf të tërë ka Kida që mban pas vetes, dizajnere, grimere dhe fotograf, këtë herë ajo ka zgjedh një mashkull për t’i rregulluar flokët, dhe shihet se në mes tyre është një raport shumë i mirë./InfoKosova/