Shtëpinë e ka në shitje, por metoda se si ka vendos ta shes shtëpinë e tij i ka bërë të gjithë të interesohen.

Ai është rus dhe po e shet shtëpinë e tij.

Këtë gjë e ka bërë të ditur përmes rrjeteve sociale.

Një person nga Rusia ka gjetur një mënyrë unike për ta shitur shtëpinë e tij, këtë ai e ka bërë duke publikuar disa fotografi mjaft të veëanta, interesante e qesharake të bëra në shtëpi, ku publikimin e këtyre fotografive e ka zgjedhur si mënyrë për ta prezantuar shtëpinë te personat që janë të interesuar për ta blerë atë.

E publiku rus e pëlqeu këtë kreativitet e madje u bënë edhe shaka për këtë mënyrë kreative të shitjes së shtëpisë.

Këto janë disa foto të publikuara:

American writer and film director Quentin Tarantino pose for photographers prior to the premiere of the movie ‘Once Upon A Time in Hollywood’ in Moscow, Russia, Wednesday, Aug. 7, 2019. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
American writer and film director Quentin Tarantino pose for photographers prior to the premiere of the movie ‘Once Upon A Time in Hollywood’ with the Kremlin and Red Square in the background in Moscow, Russia, Wednesday, Aug. 7, 2019. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)