Ky punëtor ndërtimi, bën një lojë të mahnitshme me çekan

Për shumicën e njerëzve, çekani është një mjet pune, që shfrytëzohet për të goditur gjësendet.

Por, jo edhe për Justin Fiddler.

Punëtori i ndërtimtarisë, që jeton në Shtetet e Bashkuara, kur nuk është duke goditur me çekan, nuk e mbanë atë kot në bel.

Fiddler e rrotullon atë dhe e kapë gjithmonë për dorëze.

Shikoni në videon e plasuar më poshtë, se si ai e hedhë çekanin për toke dhe e kapë sërish./InfoKosova/

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/555422355156496/