Ky shofer mbjell pemë rrugës, arsyeja e pabesueshme

Një shofer i quajtur Coby Persin po bën gjiron e botës me veprimin e tij.

Ai pasi u dëmtua nga një gropë në rrugë në New York, ai mori një pemë dhe e mbolli në po atë gropë ku ai ishte dëmtuar.

Persin nuk mbuloi vetëm atë po çdo gropë që ishte aty afër, për të paralajmëruar shoferët tjerë që të kenë kujdes.

Ndiqeni videon e postuar nga Daily Mail: