Kylie Jenerr shfaqet ndryshe prej herave tjera

Modelja e famshme, Kylie Jenner ka bërë paraqitjen e radhës në rrjetet sociale.

Derisa është shfaqur thjesht dhe bukur, Jenner jep përshtypjen sikur ka rënë dukshëm në peshë dhe kjo vërehet edhe tek asetet e saj.

E bukura e familjes Kardashian, e cila është nënë e një vajze po mbahet për bukuri derisa kohën e fundit po preferon të shfaqet natyrale.

Kujtojmë faktin se Jenner është njëra ndër femrat më të pasura në botë.