Kylie Jenner e përdori photoshopin edhe në foton e patentës

Kylie duket se po e tepron me fotoshop.

Para disa ditësh Kylie Jenner e ka publikuar në Instagram foton e patentës, shkruajnë mediat e huaja.

Mirëpo ajo çfarë po vihet re është se Kylie ka përdorur fotoshop edhe në këtë fotografi.

Dallimi është bërë me një postim të vitit 2019 dhe në videon që ua sjellim në vazhdim mund ta bëni dallimin.

https://www.instagram.com/p/CAME2XTHbIo/