Lajm i gëzuar/ Gjendet nga familjarët vogëlushi që humbi në Durrës

Pak më parë një qytetar kishte shkruar pranë redaksisë së JOQ Albania dhe tregoi se një fëmijë i moshës afërsisht 2 vjeç ka humbur kontaktet me prindërit në qytetin e Durrësit.

Po ashtu ai tha se fëmija është gjetur në zonën e plazhit.

E pak minuta më parë kanë shkruar sërish pranë redakisë së JOQ Albania dhe është bërë me dije se fëmija është gjetur nga familjarët e tij.

Në mesazhin e ardhur pranë JOQ Albania shkruhet:

U gjet fëmija nga familjarët.

E si përfundim duhet thënë se ky është një lajm i gëzuar, pasi vogëlushi është në krahët e familjes së tij tani.