Tuna bashkë me djalin e saj Tian, kanë shkuar në një vend të bukur.

Nënë e bir po kënaqen bashkë.

Tuna bashkë me të birin zhvendosen nga Prishtina.

Tuna sërish ka ‘pushtuar’ titujt e mediave rozë.

Tuna sërish po merr vëmendjen e publikut me veprimet e saj, këngëtarja ka marrë djalin me vete dhe janë zhvendosur nga Prishtina.

Javë më parë është folur se këngëtarja nuk po gëzon raporte të mira me burrin e saj Patrisin, por një gjë e tillë qëndron e pa vërtetë pasi ajo ka udhëtuar pikërisht në Amerikë për tu bashkuar me burrin.

Përndryshe, sa i përket muzikës dje BimBimma publikoi bashkëpunim me Ergen dhe pjesë e këtij projekti ishte edhe Tuna, kënga titullohet ‘Skutaqja’.